Fanoušci mohou být Ztraceni. 24 hodin

Irena Hejdová Irena Hejdová
27. 1. 2007 10:30
Praha - Lostmanie vypukne naplno i u nás: na dvou maratonech budou promítnuty celé dvě série oblíbeného seriálu.
Foto: ABC

Fanoušci kultovního seriálu o trosečnících na pustém a tajemném ostrově si mohou ve dvou dnech vychutnat dvě první série na obřím plátně multiplexu. V úterý a ve středu budou Ztraceni k vidění v kině Palace Cinemas v pražském Slovanském domě a také v kinech sítě Cinestar v Hradci Králové a v Ostravě.

Foto: Aktuálně.cz

Promítání potrvá vždy od 14 hodin do druhé hodiny ranní a je zdarma. Pro skutečně otrlé je pak připraven i velký maraton: příští neděli 4. února tu v kuse bude odpromítáno všech čtyřiadvacet epizod prvních dvou sérií.

Vzhledem k omezené kapacitě kinosálů je ovšem nutné vyhrát vstupenku v jednootázkové soutěži na oficiálních webových stránkách AXN.

Americký hit už úspěšně opanuje i české obrazovky. Na Nově dobíhá první řada, na kterou pak naváže druhá. Kanál AXN je napřed: s vysíláním seriálu začal už v roce 2005 a od 11. února chystá už třetí řadu.


  
Očekávaná třetí série Ztracených začíná tím, že Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly) a Sawyer (Josh Holloway) zjistí, v jakých problémech se ocitají jako zajatci Druhých, tajemné skupiny, jež je sledovala. Locke (Terry O´Quinn) a Sayid (Naveen Andrews) se zatím spojí s ostatními trosečníky, aby se je pokusili osvobodit.

Kdo jsou ti Druzí a co chtějí - právě to jsou jsou hlavní otázky, na které se bude snažit třetí řada odpovědět. Ale k zodpovězení je toho mnohem víc: Jaké jsou motivy záhadné ženy, jedné z Druhých? Mohla by být novou láskou pro Jacka?

Najde Penny Widmore ostrov a ztracenou lásku Desmonda? Najdou trosečníci způsob, jak komunikovat s vnějším světem? A nedůležitější: Co je oním tajemstvím ostrova? 

 

Právě se děje

Další zprávy