Brutální prezentace map pro Gears of War

Martin Havlíček
11. 1. 2007 21:08
Propracovaná, zábavná, ale také mimořádně krvavá - taková je hra Gears of War. Nedoporučujeme osobám se slabším žaludkem!

Gears of War patří dozajista k nejlepším hrám roku 2006. Můžeme jí sice vyčítat povrchnost, ale technickou kvalitu a vytříbenou hratelnost této střílečce upřít nelze. Dokonce se jedná o první titul, kterému se povedlo sesadit z "multiplayerového trůnu" Xbox Live! zbožňované Halo 2. A jak potvrzuje včerejší událost, vývojáři si přejí, aby se jejich výtvor na prvním místě ještě chvíli udržel.

Copak že se to přihodilo? Epic a Microsoft vypustili do světa dvojici multiplayerových map a co je důležité - nic za to nechtějí. První z levelů nese jméno Raven Down a odehrává se v centru města, kam se zřítil vrtulník. Hráči mají na starosti záchranu přeživších před blížícími se nepřáteli. Druhý level je situován do nádherného muzea, které si armáda Locust Horde zvolila za cílu útoku. Proč? Hodlá zlikvidovat veškeré svědectví lidské minulosti...

Více o povahách obou map prozradí designér Cliffy B ve videu. Nejhodnotnější jsou pak záběry přímo z akce. Rozhodně však klip nemůžeme doporučit těm z vás, kterým vadí krev.

 

Právě se děje

Další zprávy